Monitor worden?

Tennis voor Kids doet elk jaar beroep op tientallen monitoren om al onze kindjes superleuke tennislessen en -stages te bezorgen. We kunnen je nu al vertellen dat dit een heuse opdracht is. Daarom zijn wij constant op zoek naar sportieve, enthousiaste en gemotiveerde jongeren om onze kindjes de tijd van hun leven te bezorgen.

Wij verwachten van onze monitoren dat zij een hoge mate van inzet en verantwoordelijkheid aan de dag leggen, een echte teamplayer zijn en bijzonder creatief aangelegd zijn. Uiteraard krijg je hier heel wat voor in de plaats; je komt terecht in een toffe monitorenploeg, je kan deelnemen aan alle coole activiteiten georganiseerd door onze monitorenraad, je gaat volldig uit de bol op onze feestjes én je verdient er een aardig zakcentje bij. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan zo vlug mogelijk!

Hieronder vind je vijf sollicitatieformulieren, klik op diegene waar je interesse naar uitgaat en vul deze zo volledig en correct mogelijk in. Indien mogelijk voeg er een foto aan toe en druk op verzenden.

Indien uw profiel beantwoordt aan onze eisen nemen wij contact met jou op voor een afspraak bij ons op het secretariaat. Indien alles nog niet echt duidelijk voor je is of je hebt een bepaalde vraag, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons, via email (info@tennisvoorkids.com) of telefonisch op 03/239 17 27.

Wij hopen snel iets van je te horen!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x