Monitoren

MONITOREN-TEAM "TENNIS VOOR KIDS"

Ons monitorenteam staat elke keer klaar om uw kinderen een ongelooflijke tijd te bezorgen bij "Tennis voor Kids". Zij beschikken over een grote dosis inzet en enthousiasme zodat uw kinderen elke keer/dag graag komen naar onze tennislessen en tennisstages. Het gaat hier tenslotte om de vrije tijd en de vakantie van uw kind en hiervoor zijn enkel de beste monitoren goed genoeg! 

Bent u benieuwd wat uw zoon of dochter vandaag of één van de volgende keren/dagen heeft gedaan en hoe hij of zij gepresteerd heeft, spreek dan gerust één van de monitoren aan en zij staan je graag met alle informatie omtrent uw zoon of dochter te woord. Bij onze monitoren kunt u altijd terecht voor al uw vragen en of opmerkingen. 

"Tennis voor Kids" beschikt over tennismonitoren die gespecialiseerd zijn in het lesgeven en begeleiden van kinderen en hebben ermee jarenlange ervaring. De sport- en spelmonitoren zijn ofwel in pedagogische opleiding op hebben reeds een opleidingscursus tot monitor gevolgd. Dus u kan gerust op twee oren slapen terwijl u uw kindjes bij ons afzet om een leuke dag tegemoet te gaan. 

Onze monitoren maken steeds gebruik van het beste materiaal dat er beschikbaar zijn, om het talent van uw kinderen volledig te laten ontplooien. 

Heeft u vragen of opmerkingen over ons monitorenteam? Aarzel dan niet ons secretariaat te contacteren op het nummer: 03/239 17 27.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x